1. kamperen
  2. Bestway Luchtmatras met elektrische pomp

Bestway Luchtmatras met elektrische pomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Luchtmatras met elektrische pomp is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 14.62 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Luchtmatras met elektrische pomp

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

14.62 kg

Breedte

97 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Luchtmatras met elektrische pomp

Met het Bestway Luchtmatras met elektrische pomp kunt u altijd genieten van een comfortabele slaapervaring, waar u ook bent. Dit luchtmatras is speciaal ontworpen voor avonturiers die graag kamperen in de prachtige natuur of die regelmatig logeren bij vrienden of familie. Dit luchtmatras is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Het biedt een stevige en stabiele ondersteuning voor een goede nachtrust. Met de bijgeleverde elektrische pomp kunt u het luchtmatras in een mum van tijd opblazen en leeg laten lopen. Geen gedoe meer met handpompen of zware ademhalingsoefeningen! Bovendien is dit luchtmatras voorzien van een zachte, fluweelachtige toplaag die zorgt voor extra comfort en een luxe uitstraling. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan uw lichaamsvorm, waardoor u volledig kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Daarnaast is het matras voorzien van een geïntegreerd kussen, zodat u uw hoofd op een comfortabele manier kunt ondersteunen. Of u nu gaat kamperen in de bergen, op het strand of gewoon logeert bij vrienden, met het Bestway Luchtmatras met elektrische pomp bent u altijd verzekerd van een goede nachtrust. Laat de avonturen beginnen!

Veelgestelde vragen over de Bestway Luchtmatras met elektrische pomp

De Bestway Luchtmatras met elektrische pomp is 97 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Luchtmatras met elektrische pomp is een 1-persoons slaapmat.

De Bestway Luchtmatras met elektrische pomp is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Luchtmatras met elektrische pomp weegt 14.62 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Luchtmatras met elektrische pomp is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten