1. kamperen
  2. LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 5.96 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

5.96 kg

Breedte

99 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

Altijd al eens willen genieten van glamping of een logeerbed willen hebben waarop je heerlijk kunt uitrusten? Het LifeGoods luchtbed voor één persoon is precies wat je nodig hebt! Dit luchtbed is voorzien van 21 luchtspiralen, die ervoor zorgen dat je altijd comfortabel kunt liggen. Dankzij de ingebouwde pomp is het luchtbed in slechts 2 minuten volledig opgeblazen. Daarnaast kun je de 8 cm dikke bovenrand gebruiken als een ideaal hoofdkussen. Dit luchtbed heeft een afmeting van 191,00 x 99,00 x 46,00 cm en kan een gewicht van maar liefst 250 kg dragen. Het is niet alleen zacht en waterdicht, maar ook slijtvast en lekbestendig! Mocht er onverhoopt toch een lek ontstaan, dan kun je dit eenvoudig repareren met behulp van de meegeleverde reparatiekit. Het luchtbed kan vervolgens gemakkelijk worden opgeborgen in de handige draagtas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu gaat kamperen, op bezoek gaat bij vrienden of gewoon thuis wilt genieten van ultiem comfort, met dit LifeGoods luchtbed ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust!

Veelgestelde vragen over de LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

De LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is 99 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is een 1-persoons slaapmat.

De LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit weegt 5.96 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De LifeGoods Luchtbed 1 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten