Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2.30 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2.30 kg

Breedte

76 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak

Dit luchtbed met ingebouwde voetpomp is een absolute must-have voor thuis! Met de geavanceerde Dura-Beam technologie van Intex ben je verzekerd van een duurzaam en comfortabel luchtbed. Of je nu binnen of buiten slaapt, dit eenpersoons luchtbed is uiterst veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Het handige aan dit luchtbed is de ingebouwde voetpomp, waardoor je geen aparte pomp meer nodig hebt. Gewoon even pompen met je voet en het luchtbed is in een mum van tijd volledig opgeblazen. Maar dat is niet alles! Dit luchtbed kan ook worden opgeblazen met behulp van een elektrische pomp, mocht je dat verkiezen. Naast het gemak van de ingebouwde pomp, is dit luchtbed ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Dankzij het hoogwaardige materiaal is het luchtbed bestand tegen slijtage en kun je het makkelijk afnemen met een vochtige doek. En wanneer je het luchtbed niet nodig hebt, kun je het eenvoudig opvouwen en compact opbergen. Met afmetingen van 185 x 76 x 28 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte voor een goede nachtrust. Of je nu gaat kamperen, logees krijgt of gewoon een extra slaapplek nodig hebt, dit luchtbed is de ideale keuze. Geniet van het comfort en de veelzijdigheid van dit eenpersoons Intex luchtbed en maak van elke slaapervaring een plezierige.

Veelgestelde vragen over de Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak is 76 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak is een 1-persoons slaapmat.

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak weegt 2.30 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp 185*76*28CM Luchtbed met ingebouwde pomp Luchtbed 1 Persoons Slaapzak is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten