1. kamperen
  2. Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem

Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 1200 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Nee

Materiaal

PVC

Gewicht

1200 g

Breedte

70 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem

De Zwembad Matras Luchtmatras is een innovatieve toevoeging aan uw zomerse avonturen! Dit opblaasbare matras is niet zomaar een gewoon luchtbed, het is een comfortabele oase van ontspanning met een handig zonnekapje en hoofdsteun. Met dit unieke ontwerp kunt u heerlijk dobberen op het water terwijl u geniet van de verkoelende bries en uw gezicht beschermt tegen de felle zonnestralen. Dit opblaasbare watermatras is voorzien van een afneembaar kapje dat speciaal ontworpen is om uw gezicht te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Dankzij het handige demonteerbare ontwerp kunt u zelf bepalen wanneer u wilt genieten van de zon of wanneer u behoefte heeft aan wat schaduw. Het kapje biedt niet alleen bescherming, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw wateravonturen. Daarnaast is deze luchtmatras uitgerust met een slimme gaasbodem. Dit betekent dat u gedeeltelijk ondergedompeld kunt zijn in het verfrissende water terwijl u comfortabel op het matras drijft. Hiermee kunt u tegelijkertijd zonnebaden en uw lichaam afkoelen in het water, waardoor u de perfecte balans kunt vinden tussen ontspanning en verkoeling. Of u nu op het strand, bij het zwembad of op een meer bent, met de Zwembad Matras Luchtmatras kunt u genieten van een ongeëvenaarde zomerse ervaring!

Veelgestelde vragen over de Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem

De Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem is 70 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem is een 1-persoons slaapmat.

De Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem weegt 1200 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Zwembad Matras Luchtmatras Opblaasbaar matras met een zonnekapje hoofdsteun- gaasbodem is zelfopblazend: Nee. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten