1. kamperen
  2. Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal

Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2 kg

Breedte

76 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal

Het Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een laag tweepersoons luchtbed. Dit luchtbed is speciaal ontworpen met een Fiber-Tech binnenstructuur die zorgt voor maximale stevigheid en stabiliteit. Je kunt erop vertrouwen dat dit luchtbed je de hele nacht comfortabel zal laten slapen. Het geflockte slaapoppervlak van het Prestige Downy luchtbed voelt heerlijk zacht aan en biedt extra comfort. Of je nu kampeert in de natuur of logeert bij vrienden, dit luchtbed zal ervoor zorgen dat je altijd van een goede nachtrust kunt genieten. Een groot voordeel van dit luchtbed is het 2-in-1 ventiel met grote openingen. Hierdoor kun je het luchtbed snel en gemakkelijk opblazen en na gebruik ook weer snel leeg laten lopen. Houd er rekening mee dat de pomp niet is inbegrepen bij dit luchtbed, maar je kunt eenvoudig je eigen pomp gebruiken. Dus, als je op zoek bent naar een compact en comfortabel luchtbed voor twee personen, dan is het Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal de perfecte keuze. Je zult versteld staan van de kwaliteit en het comfort dat dit luchtbed biedt tijdens al je avonturen.

Veelgestelde vragen over de Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal

De Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal is 76 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal weegt 2 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Prestige Downy luchtbed Extra Smal is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten