1. kamperen
  2. Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons

Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4 kg

Breedte

99 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons

Ons Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar betaalbare luchtbedden. Dit nieuwe eenpersoons luchtbed is ontworpen met de beste slaapervaring in gedachten. Het biedt een comfortabele en stabiele ondersteuning, zodat u 's nachts heerlijk kunt slapen. Wat dit luchtbed echt onderscheidt, zijn de vele extra's die u erbij krijgt. Bij aankoop ontvangt u een handige draagtas, zodat u het luchtbed gemakkelijk kunt meenemen op uw volgende avontuur. Daarnaast wordt het geleverd met een ingebouwde elektrische pomp, waarmee u het luchtbed binnen enkele minuten kunt opblazen en laten leeglopen. Geen gedoe meer met handmatig pompen! En alsof dat nog niet genoeg is, is dit luchtbed ook voorzien van een zachte velours toplaag, die zorgt voor extra comfort en een luxueuze uitstraling. U zult zich verwend voelen wanneer u op dit luchtbed ligt. En het beste van alles is dat u al deze geweldige functies krijgt voor een relatief lage prijs. Wacht niet langer en geniet van een goede nachtrust met ons Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons.

Veelgestelde vragen over de Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons

De Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons is 99 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons weegt 4 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Twin Prestige Mid-Rise luchtbed 1 persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten