1. kamperen
  2. High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle

High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 3.55 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

3.55 kg

Breedte

138 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle

De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle is het ultieme comfortabele luchtbed voor twee personen. Met 23 horizontale luchtkamers van maar liefst 10 cm hoog, biedt dit luchtbed een perfecte gewichtsverdeling en zorgt het voor een optimale isolatie en maximaal comfort. Het ruime ligoppervlak is gemaakt van hoogwaardig, antislip en huidvriendelijk geborsteld polyester, met een stijlvolle honingraatprint die zowel trendy als technisch oogt. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is de geïntegreerde voetpomp. Hiermee kun je het luchtbed snel en moeiteloos opblazen, zonder dat je een aparte pomp nodig hebt. Daarnaast beschikt de Dallas Twin over een extra grote ventielopening, waardoor het luchtbed snel leeggelaten kan worden. Dit maakt het oprollen en inpakken van het luchtbed veel gemakkelijker en sneller. Of je nu gaat kamperen of gewoon een comfortabel luchtbed zoekt voor logees, de Dallas Twin is de perfecte keuze. Compleet met een handige opberghoes, kun je dit luchtbed eenvoudig meenemen en opbergen. Geniet van een goede nachtrust op dit hoogwaardige luchtbed en ervaar het ultieme comfort dat de Dallas Twin te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle

De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle is 138 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle is een 2-persoons slaapmat.

De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle weegt 3.55 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak Dallas Twin Luchtbed Citronelle is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten