1. kamperen
  2. Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 4.9 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

4.9 kg

Breedte

130 cm

Dikte

10 cm

Omschrijving van de Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

Geniet van een ongeëvenaarde slaapervaring met de Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat. Deze 2-persoons slaapmat is perfect voor avontuurlijke stellen die samen willen genieten van comfort en gemak tijdens het kamperen. De Magnolia 10 Duo is zelfopblazend, waardoor je geen gedoe hebt met het handmatig opblazen van de mat. Het enige wat je hoeft te doen is het ventiel openen en de mat doet de rest! Deze innovatieve slaapmat is ontworpen met het oog op ultiem comfort. Met een dikte van 10 centimeter biedt de Magnolia 10 Duo een zachte en ondersteunende ondergrond om op te slapen. De mat is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Bovendien zorgt de geïntegreerde luchtpomp ervoor dat de mat snel en gelijkmatig wordt opgeblazen, zodat je binnen enkele minuten klaar bent om te ontspannen. Of je nu gaat kamperen in de bergen of een weekendje weg gaat naar het strand, de Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat biedt je het comfort dat je verdient. Voeg wat luxe toe aan je kampeeruitrusting en geniet van een goede nachtrust, waar je ook bent. Met deze zelfopblazende slaapmat hoef je je geen zorgen te maken over vermoeiende opblaasinspanningen - laat de mat het werk voor je doen en kom tot rust in stijl.

Veelgestelde vragen over de Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

De Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is 130 cm breed en heeft een dikte van 10 cm.

De Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is een 2-persoons slaapmat.

De Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 weegt 4.9 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Redwood Magnolia 10 Duo Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten