Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 600 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Nee

Materiaal

PVC

Gewicht

600 g

Breedte

80 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem

Dit zwembad matras is het perfecte accessoire voor een verfrissende duik in het water. Het is ontworpen met een unieke gaasbodem, waardoor het water vrij door het matras kan stromen terwijl u comfortabel drijft. Met dit opblaasbare matras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de zon terwijl u in het water drijft. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is het matras gemakkelijk te dragen en overal mee naartoe te nemen. Of het nu gaat om een dagje aan het strand, een uitstapje naar het zwembad of gewoon om thuis te gebruiken in uw eigen tuin, dit matras biedt ultiem comfort en ontspanning. Bovendien verzamelt het matras geen water, waardoor u altijd droog en comfortabel blijft. Het opblazen van het matras is een fluitje van een cent. Met de handige luchtklep kunt u het matras snel opblazen en leeg laten lopen. Zo kunt u binnen enkele minuten genieten van uw water hangmat. Voeg wat extra plezier toe aan uw zwemervaring met dit opblaasbare matras met gaasbodem.

Veelgestelde vragen over de Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem

De Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem is 80 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem is een 1-persoons slaapmat.

De Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem weegt 600 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Zwembad Matras Water hangmat Luchtmatras Opblaasbaar matras gaasbodem is zelfopblazend: Nee. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten