1. kamperen
  2. ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl

ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 1.10 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

1.10 kg

Breedte

138 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl

Het ZOVAIO luchtbed-luchtmatras-luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is een veelzijdig product dat zorgt voor ultiem comfort en flexibiliteit. Met 5 verschillende configuraties biedt dit gevlokte slaapbank luchtbed een scala aan mogelijkheden. Of je nu een tweepersoonsbed wilt, een lounger of zelfs een bank, dit luchtbed kan het allemaal! Met zijn opgeblazen grootte van (L) 198 x (B) 138 x (H) 62 cm, biedt dit luchtbed voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust. De stevige constructie zorgt ervoor dat het bed stabiel en duurzaam is, terwijl de zachte flocking zorgt voor een comfortabele slaapervaring. Daarnaast is dit luchtbed eenvoudig op te blazen en weer leeg te laten lopen. Het wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen op reis of kampeertrips. Het luchtbed is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het de ideale keuze is voor een dutje in de tuin of een extra slaapgelegenheid voor gasten. Kortom, het ZOVAIO luchtbed-luchtmatras-luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en veelzijdigheid.

Veelgestelde vragen over de ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl

De ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is 138 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is een 2-persoons slaapmat.

De ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl weegt 1.10 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De ZOVAIO luchtbed-luchtmatras- luchtbedden 1 of 2 persoons- in sofa stijl is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten