Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4.40 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4.40 kg

Breedte

152 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen

Dit is het Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy in een prachtige olijfgroene kleur. Het is een laag tweepersoons luchtbed dat wordt geleverd met een handige elektrische opblaaspomp op batterijen. Met dit luchtbed ben je altijd klaar voor een comfortabele nachtrust, waar je ook bent. Wat dit luchtbed zo bijzonder maakt, is de Fiber-Tech binnenstructuur. Dit zorgt voor stevigheid en stabiliteit, zodat je gedurende de nacht niet ongemakkelijk ligt. Daarnaast heeft het luchtbed een geflockt slaapoppervlak, waardoor het extra zacht en comfortabel aanvoelt. Het Prestige Downy luchtbed is voorzien van een handig 2-in-1 ventiel met grote openingen. Hierdoor kun je het luchtbed snel en eenvoudig opblazen en na gebruik ook weer snel leeg laten lopen. De bijgeleverde elektrische batterijpomp werkt op 6 C-Cell batterijen, zodat je altijd en overal kunt genieten van een goede nachtrust. Let op, de batterijen worden niet meegeleverd. Met het Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp slaap je altijd comfortabel, of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon extra slaapruimte nodig hebt. Het is een praktisch en stijlvol luchtbed dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Veelgestelde vragen over de Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen

De Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen is 152 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen is een 2-persoons slaapmat.

De Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen weegt 4.40 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex luchtbed Queen Dura Beam Prestige Downy met elektrische batterijpomp Olijfgroen is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten