1. kamperen
  2. Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 6765 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

6765 g

Breedte

99 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Dit Intex luchtbed is perfect voor een comfortabele nachtrust, waar je ook bent. Met een afmeting van 99 x 191 x 46 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte voor één persoon. De ingebouwde pomp zorgt ervoor dat je het luchtbed in slechts enkele minuten kunt opblazen en leeg laten lopen. Geen gedoe meer met aparte pompen of het zoeken naar een stopcontact. Je kunt het luchtbed eenvoudig opbergen in de bijgeleverde draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen op reis of voor een logeerpartijtje. Om je slaapervaring nog aangenamer te maken, wordt dit luchtbed geleverd met een bijpassend hoeslaken. Dit zachte en elastische hoeslaken past perfect om het luchtbed heen en zorgt voor extra comfort en bescherming. Het hoeslaken is gemaakt van duurzaam materiaal en is eenvoudig te reinigen in de wasmachine. Voor het geval dat er toch een lek ontstaat, hoef je je geen zorgen te maken. Deze luchtbedset wordt namelijk geleverd met een handig reparatiesetje. Met de meegeleverde reparatiepatches en lijm kun je eventuele kleine lekken gemakkelijk dichten, zodat je snel weer kunt genieten van een goede nachtrust. Kortom, met deze complete luchtbedset ben je altijd verzekerd van een comfortabele en zorgeloze slaapervaring.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is 99 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset weegt 6765 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten