1. kamperen
  2. Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief

Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 3400 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

3400 g

Breedte

130 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief

Dit opblaasbare auto matras is speciaal ontworpen om uw reiservaring comfortabeler te maken. Met zijn unieke 3-in-1 ontwerp kunt u het luchtbed op verschillende manieren gebruiken. U kunt het op de achterbank plaatsen en individuele componenten opblazen, zodat u kunt genieten van een comfortabele slaapervaring tijdens het reizen. Maar dat is niet alles! Als u de achterbank platlegt, kan het luchtbed ook volledig worden uitgespreid, zodat u een ruim en comfortabel slaapoppervlak heeft. Dit luchtbed is niet alleen geschikt voor grote auto's, maar ook voor kleinere modellen. Dankzij zijn universele ontwerp kan het worden aangepast aan de meeste autostoelen en achterbanken. Of u nu op een lange roadtrip bent of gewoon een dutje wilt doen tijdens het kamperen, dit luchtbed biedt u het comfort dat u nodig heeft. Het is gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal, zodat u erop kunt vertrouwen dat het lang meegaat. Dus waar wacht u nog op? Maak uw reizen comfortabeler en geniet van een goede nachtrust met dit opblaasbare auto matras. Het is gemakkelijk op te blazen en op te bergen, dus u kunt het overal mee naartoe nemen. Of u nu alleen reist of met uw partner, dit luchtbed biedt u het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft. Investeer in uw comfort en koop vandaag nog dit geweldige product!

Veelgestelde vragen over de Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief

De Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief is 130 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief is een 2-persoons slaapmat.

De Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief weegt 3400 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Opblaasbaar Auto Matras Auto Luchtbed Achterbank en Achterbak Tweepersoons 3-in-1 Universeel Automatras Inclusief is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten