1. kamperen
  2. Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm

Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Stof en weegt slechts 6.23 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Stof

Gewicht

6.23 kg

Breedte

99 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm

Het Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak tijdens het kamperen, feesten of logeren. Met een afmeting van 191x99x46 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Let op: het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, zodat je bij het bestellen hier rekening mee kunt houden. Bij het eerste gebruik kan het materiaal nog wat uitrekken, dus het kan nodig zijn om wat extra lucht toe te voegen in de ochtend. Gelukkig is dit geen enkel probleem, aangezien het Intex Comfort Plush luchtbed is uitgerust met een ingebouwde pomp. Met slechts een druk op de knop kun je het luchtbed snel en eenvoudig opblazen, zonder gedoe met externe pompen. Daarnaast wordt het Intex Comfort Plush luchtbed geleverd met een handige draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. Dankzij het stevige en duurzame materiaal is dit luchtbed ook geschikt voor buitengebruik, zodat je overal kunt genieten van ultiem comfort. Kortom, met het Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed ben je verzekerd van een goede nachtrust en ultiem gemak, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm

De Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm is 99 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm is gemaakt van Stof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm weegt 6.23 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Comfort Plush Elevated Twin luchtbed 191x99x46 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten