1. kamperen
  2. Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons

Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3510 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3510 g

Breedte

140 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons

Dit 2-persoons Outwell Flock Classic King Luchtbed is de perfecte keuze voor een comfortabele nachtrust tijdens uw kampeeravonturen of logeerpartijen. Het luchtbed is vervaardigd van hoogwaardig PVC-materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het heeft een zachte velours oppervlakte waarop u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Met het dubbel verzegelde ventiel is het op- en leegpompen van dit luchtbed een fluitje van een cent. U kunt het eenvoudig oppompen met behulp van een luchtbedpomp en het leeg laten lopen wanneer u het wilt opbergen of vervoeren. Dit gemak maakt het luchtbed ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Met dit fantastische luchtbed kunt u rekenen op ultiem comfort en de juiste ondersteuning voor uw lichaam. Of u nu gaat kamperen, op reis bent of gasten ontvangt, dit luchtbed biedt u de perfecte slaapervaring. Geniet van een goede nachtrust en sta elke ochtend verfrist en energiek op met het Outwell Flock Classic King Luchtbed.

Veelgestelde vragen over de Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons

De Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons is 140 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons is een 2-persoons slaapmat.

De Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons weegt 3510 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Flock Classic King Luchtbed - 2-persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten