1. kamperen
  2. Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons

Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2.17 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2.17 kg

Breedte

74 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons

Het Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare slaapoplossing tijdens kampeeravonturen. Dit luchtbed is gemaakt van hoogwaardig flocked PVC-materiaal en biedt hetzelfde vertrouwde gevoel als de luchtbedden die we al jaren kennen. Met zijn stevige constructie en duurzaamheid zorgt dit luchtbed voor een goede nachtrust, waar je ook bent. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is dit luchtbed eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon een extra slaapplaats nodig hebt, dit luchtbed is de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 190 x 70 x 10 cm biedt het voldoende ruimte en ondersteuning voor een goede nachtrust. Bovendien is het luchtbed voorzien van een handige opblaas- en leegloopventiel, waardoor het binnen enkele minuten opgepompt en leeggelaten kan worden. Het Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is niet zomaar een luchtbed, het is een betrouwbare metgezel die je altijd kunt vertrouwen. Voeg dit luchtbed toe aan je kampeeruitrusting en geniet van een goede nachtrust, waar je ook avontuur brengt.

Veelgestelde vragen over de Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons

De Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is 74 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is een 1-persoons slaapmat.

De Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons weegt 2.17 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Eurotrail Luchtbed Simple 1 persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten