1. kamperen
  2. Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red

Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 2.32 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

2.32 kg

Breedte

55 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red

Go Dodo is niet zomaar een gewone slaapzak - het is een alles-in-één reisbed dat speciaal is ontworpen voor kinderen van 3 tot ongeveer 8 jaar oud. Met dit reisbed hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een comfortabele slaapplaats voor je kleintje, waar je ook naartoe gaat. Het Go Dodo reisbed bestaat uit een opblaasbaar matras, een heerlijk warme deken en een zacht kussen, alles wat je kind nodig heeft voor een goede nachtrust. Het is ook ontzettend handig in gebruik! Dankzij de compacte en eenvoudig opvouwbare transporttas kun je het reisbed gemakkelijk meenemen en opbergen. Bovendien is het reisbed licht van gewicht, waardoor het de ideale reisgenoot is voor onderweg. Niet alleen is het Go Dodo reisbed praktisch, maar het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. De hoes kan volledig worden verwijderd en gewassen, zodat je het bed altijd fris en schoon kunt houden. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het reisbed ook geleverd met een handige pomp, zodat je het matras moeiteloos kunt opblazen en weer laten leeglopen. Kortom, met het Safety 1st Go Dodo reisbed ben je altijd verzekerd van een comfortabele en veilige slaapplek voor je kind, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over de Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red

De Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red is 55 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red is een 1-persoons slaapmat.

De Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red weegt 2.32 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Safety 1st Go Dodo Sleeping bag Goodnight Red is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten