Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp, is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp,

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

68 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp,

10 cm dik voor maximaal comfort: de Isomat is de perfecte metgezel voor kampeeravonturen. Deze opblaasbare isolatiemat met kussen biedt het dikste luchtbed en houdt je weg van de koude, harde grond. Geniet van een luxueus comfort en bescherming tegen oneffenheden, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust. Gemaakt van hoogwaardig 40D-nylon en TPU-composietmateriaal, is deze mat waterdicht, lekvrij en scheurbestendig. Hij kan een gewicht tot 200 kg dragen en kan zelfs eenvoudig aan een andere mat worden bevestigd om het comfort te verdubbelen. Met de ingebouwde voetpomp kan de mat snel en moeiteloos worden opgeblazen, en het leeg laten lopen duurt slechts enkele seconden. De Isomat is ontworpen voor draagbaarheid en veelzijdigheid. Met een indrukwekkende afmeting van 203 x 68 x 10 cm (opvouwbaar tot 28 x 10 cm) en een ergonomische kussenhoogte van 16 cm, is deze mat geschikt voor één persoon. En met een gewicht van slechts 1,1 kg is hij gemakkelijk mee te nemen naar verschillende buitenactiviteiten. Of je nu gaat kamperen, wandelen of gewoon een dagje naar het strand gaat, de Isomat zorgt voor comfort en gemak.

Veelgestelde vragen over de Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp,

De Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp, is 68 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp, is een 1-persoons slaapmat.

De Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp, weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Isomat, campingmatras, opblaasbare isomat met kussen, ultralichte draagbare isolatiemat, outdoor met voetpomp, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten