Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 11.90 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

11.90 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons

De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons is een hoogwaardig en luxueus luchtbed dat is uitgerust met de baanbrekende Fiber-Tech technologie. Dankzij deze geavanceerde technologie bestaat het luchtbed uit twee verschillende lagen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit en comfort. Deze dubbele laag heeft bovendien als voordeel dat het eenvoudig is om beddengoed op het luchtbed te leggen. Het hoeslaken blijft namelijk perfect tussen de twee lagen zitten, waardoor het niet verschuift tijdens het slapen. Met een hoogte van maar liefst 51 cm biedt dit luchtbed een ongeëvenaard comfort. U kunt genieten van een heerlijke nachtrust, alsof u in uw eigen bed ligt. Bovendien is het opblazen van het luchtbed een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde motorpomp. Binnen slechts 4 minuten is het luchtbed volledig opgeblazen en klaar voor gebruik. U hoeft dus niet langer kostbare tijd en energie te verspillen aan het handmatig oppompen van uw luchtbed. Kortom, met het Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons kunt u genieten van een ongeëvenaarde slaapervaring. De combinatie van de Fiber-Tech technologie, de dubbele lagen en de ingebouwde motorpomp zorgen voor een perfecte balans tussen stabiliteit, comfort en gebruiksgemak. Dit luchtbed is de ideale metgezel voor uw volgende kampeeravontuur, logeerpartij of gewoon voor.

Veelgestelde vragen over de Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons

De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons weegt 11.90 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Prime Comfort luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten