1. kamperen
  2. Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras

Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Katoen en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Nee

Materiaal

Katoen

Gewicht

Breedte

Dikte

Omschrijving van de Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras

Het Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is een prachtig en veelzijdig product dat zorgt voor een ultieme ontspanning tijdens het baden. Met zijn volledig witte design straalt deze luchtmatras een tijdloze elegantie uit, waardoor het de perfecte toevoeging is aan elke badervaring. Dankzij de unieke recto/verso functie kan deze luchtmatras gemakkelijk worden omgedraaid, zodat u kunt kiezen tussen een zachte en gladde kant of een kant met reliëfstructuur voor extra comfort. Het zachte materiaal van de matras voelt heerlijk aan op uw huid en biedt optimale ondersteuning tijdens het drijven in het water. De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het biedt een veilige en comfortabele plek voor uw kleintjes om te genieten van hun badtijd. Bovendien is deze luchtmatras gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen, waardoor het zeer praktisch is voor op reis of voor gebruik in verschillende wateromgevingen. Kortom, met zijn tijdloze witte design en unieke recto/verso functie is het Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras de ideale metgezel voor een ultieme ontspanning tijdens het baden. Geniet van een luxueuze en comfortabele ervaring, zowel voor volwassenen als voor kinderen, met dit veelzijdige luchtmatras.

Veelgestelde vragen over de Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras

De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is breed en heeft een dikte van .

De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is een 1-persoons slaapmat.

De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is gemaakt van Katoen. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Kerlis Klassieke Recto/Verso Luchtmatras is zelfopblazend: Nee. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten