Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 9315 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

9315 g

Breedte

99 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en

Deze complete luchtbedset is perfect voor een comfortabele en ontspannen slaapervaring. Het luchtbed heeft een afmeting van 99 x 191 x 51 cm, wat ideaal is voor één persoon. Met de ingebouwde pomp kun je het luchtbed eenvoudig en snel opblazen, zodat je binnen enkele minuten klaar bent om te ontspannen. Naast het luchtbed bevat deze set ook een bijpassend hoeslaken, waardoor je bed er stijlvol en verzorgd uitziet. Het hoeslaken past perfect om het luchtbed en blijft op zijn plaats, zelfs als je 's nachts beweegt. Het zorgt niet alleen voor extra comfort, maar beschermt ook het luchtbed tegen eventuele slijtage. Om je slaapervaring nog aangenamer te maken, worden er bij deze set ook kussens geleverd. Deze kussens zijn zacht en ondersteunend, waardoor je nek en hoofd goed worden ondersteund tijdens het slapen. De bijbehorende kussenslopen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk afneembaar en wasbaar. Daarnaast bevat deze set ook een molton, die het luchtbed beschermt tegen vlekken en vocht. De molton is ademend en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving. Mocht er onverhoopt een lek ontstaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Deze set wordt geleverd met een handig reparatiesetje, waarmee je lekken gemakkelijk kunt dichten. Kortom, met deze luchtbedset.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en is 99 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en weegt 9315 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 51 cm - Met ingebouwde pomp, Hoeslaken Kussen, Molton 2 in 1 Kussenslopen en is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten