1. kamperen
  2. Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank

Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

75 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank

Productnaam: Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank. Productbeschrijving: "Ergonomisch ontwerp: De opblaasbare luchtbank is speciaal ontworpen voor ultieme ontspanning en comfort. Het ergonomische ontwerp, inclusief de uniek ontworpen hoofdsteun, biedt niet alleen comfortabele ondersteuning voor uw rug en nek, maar voorkomt ook kantelen, waardoor u veilig van lichaamshouding kunt veranderen. Snel opgeblazen: Dankzij de nieuwe S-vormige luchtinlaat kunt u de opblaasbare luchtbank snel en moeiteloos opblazen. Open simpelweg de luchtbank, loop een paar stappen in een rechte lijn om hem met 80% lucht te vullen, rol vervolgens de pakking op en bevestig hem aan een ring, dit duurt slechts enkele seconden. Zodra opgeblazen, blijft de luchtbank 6-8 uur, of zelfs 24 uur, opgeblazen en klaar voor gebruik. Hoogwaardige materialen: De luchtbank is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en comfort te garanderen. Het oppervlak van de luchtbank is gemaakt van 210T polyester, de binnenkant is gemaakt van polyethyleen materiaal en het slot is versterkt met 420D Oxford canvas. Deze materialen maken de luchtbank slijtvast, waterdicht, vuilafstotend, zacht, l.

Veelgestelde vragen over de Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank

De Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank is 75 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank is een 1-persoons slaapmat.

De Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Lamgool Opblaasbare luchtbank, luchtzak, campingbank, waterdicht, anti-luchtlekking, met draagbaar pakket, luchtbank is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten