Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC | Polyester en weegt slechts 1.6 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC | Polyester

Gewicht

1.6 kg

Breedte

73 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC

Ben je binnenkort van plan om te gaan kamperen op een festivalcamping? Dan is dit comfortabele eenpersoons luchtbed een absolute must-have voor jouw kampeeruitrusting! Het luchtbed heeft een bovenkant van polyester en een zij- en onderkant van PVC. De zachte velours bovenkant zorgt niet alleen voor optimaal comfort, maar ook dat je beddengoed stevig op zijn plek blijft liggen. Dankzij het grote ventiel met de 'one-way' functie kun je het luchtbed eenvoudig opblazen met een elektrische, hand- of voetpomp (niet inbegrepen) en ook weer snel leeg laten lopen na gebruik. Het luchtbed heeft een lengte van 191 cm, een breedte van 73 cm en een dikte van 22 cm (na opblazen) en is geschikt voor eenpersoons gebruik. Omdat het luchtbed waterdicht is, kun je het gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek na gebruik. Laat het vervolgens goed drogen. Het lichtgewicht luchtbed kan compact worden opgevouwen en meegenomen worden in je koffer of weekendtas. Het luchtbed is niet alleen geschikt voor de festivalcamping, maar ook voor gebruik binnenshuis en op autovakanties of andere kampeeravonturen. Met dit comfortabele luchtbed ben jij helemaal klaar voor je volgende avontuur.

Veelgestelde vragen over de Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC

De Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC is 73 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC is een 1-persoons slaapmat.

De Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC is gemaakt van PVC | Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC weegt 1.6 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Campfest Luchtbed 1 Persoons Volwassenen Kamperen Festival camping 73 x 191 cm PVC is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten