1. kamperen
  2. Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL

Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 1 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

1 kg

Breedte

100 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL

De Hikemeister® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL is een absolute must-have voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Of je nu de natuur in trekt, een dagje strand gepland hebt of gewoon wilt ontspannen in je eigen tuin, deze opblaasbare zitzak biedt het ultieme comfort en gemak. Deze luchtbank is niet zomaar een gewone zitzak. Het is waterdicht en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen ruige omstandigheden en langdurig gebruik. Het grote formaat van deze luchtbank maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd te genieten van het comfortabele loungen. Dankzij het innovatieve ontwerp is de Hikemeister® Luchtzak eenvoudig op te blazen en leeg te laten lopen. Geen gedoe meer met pompen of ademhalen, want met slechts een paar snelle bewegingen is de luchtbank klaar voor gebruik. Daarnaast is hij ook heel gemakkelijk op te vouwen en compact op te bergen in de bijgeleverde draagtas. Met de Hikemeister® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL ben je altijd verzekerd van ultiem comfort en ontspanning, waar je ook bent. Dus pak je luchtzak en geniet van het buitenleven in stijl!

Veelgestelde vragen over de Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL

De Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL is 100 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL is een 1-persoons slaapmat.

De Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL weegt 1 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Hikemeister ® Luchtzak Opblaasbare zitzak Lucht bed XL is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten