Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 0.10 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

0.10 kg

Breedte

152 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons

Dit tweepersoons Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed is de perfecte metgezel voor avontuurlijke kampeerders of mensen die een eenvoudig logeerbed nodig hebben, maar toch willen genieten van wat extra luxe. Met een hoogte van 30 cm heeft dit luchtbed een handig formaat en past het moeiteloos in een tent. Maar vergis je niet, dit halfhoge luchtbed biedt alle luxe van een hoog luchtbed, inclusief de interne Fiber Tech structuur en een ingebouwde elektrische pomp. Wat dit luchtbed echt bijzonder maakt, is het ingebouwde hoofdkussen en de zachte geflockte toplaag. Het hoofdkussen zorgt voor een ergonomische ondersteuning van je hoofd en nek, waardoor je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je nachtrust. De geflockte toplaag voelt niet alleen zacht en comfortabel aan, maar biedt ook extra grip zodat je niet per ongeluk van het luchtbed afglijdt tijdens het slapen. Met dit tweepersoons luchtbed van Intex geniet je van ultiem comfort, waar je ook bent. Of je nu gaat kamperen in de wildernis of gasten ontvangt in je eigen huis, dit luchtbed biedt het beste van twee werelden: eenvoud en luxe. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog dit Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed in huis en ervaar het zelf!

Veelgestelde vragen over de Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons

De Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons weegt 0.10 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Pillow Rest Mid-Rise luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten