BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4710 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4710 g

Breedte

99 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm

Met het BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp haalt u een stukje luxe en comfort in huis. Dit luchtbed is perfect voor een ontspannen nachtrust op vakantie of als extra slaapgelegenheid voor uw gasten. Met de geïntegreerde elektrische pomp is het luchtbed binnen slechts 3 minuten volledig opgeblazen, zodat u snel kunt genieten van een heerlijk bed. Het BluMill luchtbed is zelfopblazend, wat betekent dat u geen gedoe meer heeft met handmatig pompen. De ingebouwde pomp zorgt ervoor dat het luchtbed automatisch opgeblazen wordt, zodat u geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het opzetten van het bed. Bovendien kunt u met de pomp ook de hardheid van het luchtbed aanpassen, zodat u altijd de ideale stevigheid kunt kiezen. Dankzij de afmetingen van 191x99x36 cm biedt dit eenpersoons luchtbed voldoende ruimte om comfortabel te kunnen slapen. Het stevige materiaal zorgt voor een stabiele en duurzame constructie, waardoor het luchtbed lang meegaat. Bovendien wordt het luchtbed geleverd met een handige draagtas, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen op reis of kunt opbergen wanneer het niet in gebruik is. Kies voor het BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp en geniet van een luxe slaapervaring waar en wanneer u maar wilt!

Veelgestelde vragen over de BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm

De BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm is 99 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm is een 1-persoons slaapmat.

De BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm weegt 4710 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De BluMill Eenpersoons Luchtbed met Ingebouwde Pomp Luchtbed Zelfopblazend incl. Draagtas 191x99x36 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten