1. kamperen
  2. High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs

High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 1.29 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

1.29 kg

Breedte

51 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs

Het High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs is de perfecte metgezel voor avonturiers die op zoek zijn naar comfortabele nachtrust tijdens hun trektochten. Dit luchtbed is voorzien van een geïntegreerde voetpomp, waardoor het opblazen ervan een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met externe pompen of het inademen van lucht! Dit luchtbed is niet alleen gemakkelijk op te blazen, maar ook zeer compact opvouwbaar. Het kan moeiteloos worden opgeborgen in de meegeleverde foedraal, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt in je backpack. Of je nu gaat kamperen in de bergen of een weekendje weggaat, de Dayton is gemakkelijk mee te nemen en biedt altijd een comfortabele slaapplek. De Dayton is uitgerust met 23 horizontale luchtkamers, die zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en maximaal slaapcomfort. Je kunt heerlijk wegzakken en genieten van een goede nachtrust, zelfs als je midden in de natuur bent. Bovendien zorgt dit luchtbed voor een uitstekende isolatie tussen de grond en je slaapzak, waardoor je altijd warm en behaaglijk blijft, ongeacht het weer. Met het High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs ben je verzekerd van een goede nachtrust tijdens al je avonturen in de buitenlucht. Investeer in comfort en gemak met dit duurzame en praktische luchtbed.

Veelgestelde vragen over de High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs

De High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs is 51 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs is een 1-persoons slaapmat.

De High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs weegt 1.29 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak Dayton Luchtbed Donkergrijs is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten