Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor, is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor,

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

70 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor,

"Geniet van ultiem comfort en gemak tijdens het kamperen met de Isomat zelfopblazende luchtmatras. Met een eenvoudige druk op de voet en een trapbeweging wordt de matras automatisch opgeblazen, zonder dat je een aparte pomp nodig hebt. Dit maakt het ideaal voor vrouwen, kinderen en ouderen. Daarnaast maakt het dubbele ventiel aan de kussenzijde het mogelijk om de matras op te blazen met behulp van traditionele mondblaasmethoden of luchtpompen. De opblaasbare isomat heeft een afmeting van 180 x 69 cm en kan na het opblazen een dikte van 9,5 cm bereiken. Hierdoor wordt de kou volledig van de grond afgesneden en biedt het een comfortabele slaapervaring. De speciale concave en convexe structuur maakt het mogelijk om meer lucht in te blazen en zorgt voor een optimale ondersteuning van het hoofd, de taille, de schouders en de rug. De Isomat is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder waterdicht 40D-nylonweefsel en TPU-coatingsmaterialen. Hierdoor is de matras licht van gewicht, maar toch sterk, elastisch en duurzaam. Met een maximaal draagvermogen van 300 kg kan deze matras overal worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Dankzij de waterdichte stof is hij eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Geniet van een goede nachtrust tijdens al je avonturen in de buitenlucht met de Isomat zelfopblazende luchtmat.

Veelgestelde vragen over de Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor,

De Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor, is 70 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor, is een 1-persoons slaapmat.

De Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor, weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Isomat, zelfopblazend, met kussen, thermo, luchtmatras, camping, ultralicht, opblaasbaar, isolatiemat, outdoor, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten