1. kamperen
  2. Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar

Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3.40 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3.40 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar

Geniet van een goede nachtrust op het Intex Prestige Downy luchtbed met batterijpomp twijfelaar. Dit lage tweepersoons luchtbed is perfect voor kampeeruitstapjes of logeerpartijen. Het wordt geleverd met een handige elektrische opblaaspomp, die werkt op batterijen, zodat je gemakkelijk en snel het luchtbed kunt opblazen. Dit luchtbed is niet alleen praktisch, maar ook zeer comfortabel. Het is voorzien van een Fiber-Tech binnenstructuur, die zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Het geflockte slaapoppervlak voelt zacht aan en biedt extra comfort. Je zult heerlijk kunnen ontspannen en genieten van een goede nachtrust, waar je ook bent. Daarnaast is het Prestige Downy luchtbed uitgerust met een handig 2-in-1 ventiel met grote openingen. Hierdoor kun je het luchtbed snel en gemakkelijk opblazen en na gebruik ook weer snel leeg laten lopen. De batterijpomp werkt op 6 C-Cell batterijen, die helaas niet zijn meegeleverd. Dus zorg ervoor dat je deze bij de hand hebt voor een optimale gebruikservaring. Met het Intex Prestige Downy luchtbed met batterijpomp twijfelaar ben je altijd verzekerd van een comfortabele en ontspannen slaapervaring, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar

De Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar weegt 3.40 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Prestige Downy met batterijpomp twijfelaar is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten