Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 4.06 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

4.06 kg

Breedte

128 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm

Het Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm is de perfecte metgezel voor avonturiers die onderweg zijn en toch willen genieten van een goede nachtrust. Dit luchtmatras is speciaal ontworpen om je comfort en ondersteuning te bieden, waar je ook bent. Of je nu gaat kamperen, een roadtrip maakt of gewoon een logeerkamer wilt inrichten, dit luchtmatras zal je niet teleurstellen. Met een dikte van 7,5 cm biedt dit luchtmatras een zacht en luxueus slaapoppervlak. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en lang meegaat. Daarnaast is het uitgerust met een ingebouwde pomp, waardoor het oppompen en leeg laten lopen van het matras een fluitje van een cent is. Je hebt geen externe pomp meer nodig en bespaart kostbare tijd en energie. Dankzij het dubbele ontwerp kunnen twee personen comfortabel op dit luchtmatras slapen. Het biedt voldoende ruimte en stabiliteit, zodat je je vrij kunt bewegen zonder dat je partner er last van heeft. Bovendien zorgt de speciale structuur van het matras ervoor dat je geen last hebt van ongemakkelijke drukpunten, waardoor je 's ochtends volledig uitgerust en verkwikt wakker wordt. Kies voor het Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm en geniet van een weldadige slaap, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm is 128 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm is een 2-persoons slaapmat.

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm weegt 4.06 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Luchtmatras Sleeping Double 7,5 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten