Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144 is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4 kg

Breedte

138 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144

Dit comfortabele opblaasbare luchtbed, genaamd de Outsunny Luchtmatras, biedt hetzelfde comfort als uw matras thuis. Het is gemakkelijk op te blazen zonder een pomp en kan eenvoudig worden opgevouwen wanneer u het niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit luchtbed robuuster en duurzamer dan conventionele luchtbedden. Bovendien wordt er een reparatieset meegeleverd, mocht er onverhoopt iets kapot gaan. Dit luchtbed is ideaal voor kampeertrips, barbecuefeestjes of waar dan ook waar u behoefte heeft aan een comfortabele slaapplaats. Deze luchtmatras heeft verschillende eigenschappen die het gebruik ervan gemakkelijk maken. Het robuuste materiaal zorgt ervoor dat het luchtbed zichzelf opblaast na een paar stappen tegen de wind in. Hierdoor blijft u droog en vermijdt u vocht van de grond. Het luchtbed is ook waterdicht, wat zorgt voor een droge slaapomgeving. Bovendien is het gemakkelijk inklapbaar en wordt het geleverd met een handige draagtas voor eenvoudig transport. Dit maakt het luchtbed ideaal voor buitenactiviteiten zoals kamperen of wandelen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat u het gewoon kunt uitrollen en klaar bent voor een goede nachtrust. Technische gegevens van dit luchtbed zijn onder andere het gebruik van polyester pongee en PVC als materiaal. De afmetingen van het luchtbed zijn 195 cm lang, 138 cm breed en 10 cm hoog. Wanneer het l.

Veelgestelde vragen over de Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144

De Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144 is 138 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144 is een 2-persoons slaapmat.

De Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144 is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144 weegt 4 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outsunny Luchtmatras opblaasbaar luchtbed campingmatras slaapmat pongee A20-144 is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten