Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Nylon | Polyester en weegt slechts 600 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Nylon | Polyester

Gewicht

600 g

Breedte

59 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen

Met het Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen hoef je nooit meer concessies te doen aan je slaapcomfort tijdens al je avonturen in de buitenlucht. Dit opblaasbare matras is speciaal ontworpen om jou een comfortabele nachtrust te bieden, waar je ook bent. Of je nu gaat kamperen, wandelen of hiken, dit matras is jouw ideale metgezel. Het Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en tegelijkertijd duurzaam is. Het lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om het matras mee te nemen tijdens je outdoor avonturen. Met slechts enkele minuten van inflatie ben je klaar om te genieten van een goede nachtrust onder de sterrenhemel. Daarnaast is dit opblaasbare matras voorzien van een geïntegreerd kussen, waardoor je geen extra kussen hoeft mee te nemen. Dit bespaart ruimte in je rugzak en zorgt voor nog meer comfort tijdens het slapen. Dankzij de gebruiksvriendelijke klep is het matras eenvoudig op te blazen en leeg te laten lopen. Het is ook gemakkelijk op te bergen in de bijgeleverde draagtas. Met het Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent in de buitenlucht.

Veelgestelde vragen over de Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen

De Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen is 59 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen is een 1-persoons slaapmat.

De Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen is gemaakt van Nylon | Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen weegt 600 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Hikr® Luchtbed Slaapmat Opblaasbaar matras Lichtgewicht Outdoor Camping Hiking Wandelen is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten