Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 1631 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

1631 g

Breedte

60 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm

Het Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm is een must-have voor iedere kampeerder. Dit kampeermatras blaast zichzelf binnen enkele minuten op, waardoor je niet langer hoeft te worstelen met een handpomp. Met zijn open-cel schuimconstructie biedt dit luchtbed een optimale inflatie en maximaal comfort, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust, zelfs in de wildernis. Dit luchtbed is gemaakt van zachte stof die zorgt voor een luxueus gevoel en voorkomt geluidsoverlast tijdens het draaien en woelen in je slaap. Het ventielsysteem zorgt voor maximale luchtstroom, waardoor het luchtbed snel kan worden opgeblazen en leeggelaten. Of je nu op een kampeertrip gaat of gewoon een extra slaapplek nodig hebt voor gasten, dit luchtbed is de perfecte oplossing. Niet alleen is dit luchtbed comfortabel en gemakkelijk op te blazen, maar het is ook zeer draagbaar. Het kan snel en eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen in de bijgeleverde draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen naar je volgende avontuur. Of je nu gaat backpacken, kamperen of gewoon een weekendje weg gaat, dit luchtbed is geschikt voor één persoon en biedt de perfecte slaapoplossing. Dus waar wacht je nog op? Ga op pad en geniet van een goede nachtrust met het Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm.

Veelgestelde vragen over de Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm is 60 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm is een 1-persoons slaapmat.

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm weegt 1631 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Easy Camp Luchtbed Siesta eenpersoons 5 cm is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten