Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras, is een -persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras,

Aantal personen

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Gewicht

Breedte

Dikte

Omschrijving van de Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras,

De Isomat voor buiten is een zelfopblazend luchtmatras dat speciaal is ontworpen voor buitengebruik en is perfect voor alle avontuurlijke slapers. Dankzij het gebruik van duurzaam 40D nylon ripstop materiaal met een waterafstotende TPU-coating, biedt dit campingmatras een robuust en betrouwbaar oppervlak. Met een indrukwekkende afmeting van 200 x 63 cm en een dikte van 6 cm, zorgt deze slaapmat voor ultiem comfort tijdens je buitenavonturen. Wat deze Isomat echt uniek maakt, is de ingebouwde voetperspomp. Hierdoor kun je het matras in slechts 0,5 minuut volledig opblazen door simpelweg met je voet te stampen. Dit is niet alleen comfortabeler en hygiënischer dan met de mond opblazen of met de handen drukken, maar bespaart ook nog eens energie. Bovendien heeft dit matras handige drukknopen aan de zijkanten, waarmee je eenvoudig twee slaapmatten aan elkaar kunt bevestigen om een tweepersoonsbed te creëren. Je kunt zelfs meerdere slaapmatten met elkaar verbinden voor praktische en interessante slaaparrangementen tijdens verschillende buitenactiviteiten, ideaal voor gezinsuitjes. Het ergonomische ontwerp van de Isomat zorgt voor extra comfort. Het geïntegreerde kussen met een speciale groef is perfect gevormd voor de curve van de menselijke nek en hoofd, waardoor het optimale ondersteuning biedt en beschermt tijdens het slapen.

Veelgestelde vragen over de Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras,

De Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras, is breed en heeft een dikte van .

De Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras, is een -persoons slaapmat.

De Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras, weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Isomat voor buiten, luchtmatras, zelfopblazend, met voetperspomp, 200 cm, ultralicht, opblaasbaar, campingmatras, is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten