Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 0.50 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

0.50 kg

Breedte

67 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed

Dit Samger Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set is de ideale metgezel voor uw slaapbehoeften tijdens uw avonturen in de natuur. Of u nu gaat kamperen, een lange autorit maakt of gewoon op reis bent, dit luchtbed biedt u het comfort en gemak dat u zoekt. Het opblaasbare bed is ontworpen met uw slaapcomfort in gedachten, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust, waar u ook bent. Dit luchtbed wordt geleverd met een handige pomp, zodat u het bed gemakkelijk en snel kunt opblazen. Geen gedoe meer met het handmatig opblazen van uw luchtbed, want met de meegeleverde pomp is het opblazen een fluitje van een cent. Bovendien is dit luchtbed gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert. U kunt erop vertrouwen dat dit luchtbed u jarenlang van comfortabel slapen zal voorzien. Of u nu alleen reist of met uw gezin, dit complete luchtbed heeft alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Het is ruim genoeg om comfortabel op te slapen en de stevige constructie zorgt ervoor dat u de hele nacht stabiel en ondersteund blijft liggen. Daarnaast is het luchtbed ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dankzij de bijgeleverde draagtas. Kortom, dit Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set is de perfecte keuze voor uw slaapbehoeften tijdens uw avonturen in de buitenl.

Veelgestelde vragen over de Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed

De Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed is 67 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed is een 1-persoons slaapmat.

De Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed weegt 0.50 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Samger Luchtbed Luchtbed met Pomp Luxe Luchtbed Complete Set Slaap, Camping, Auto, Reizen Bed Luchtbed is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten