Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 0.01 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

0.01 kg

Breedte

152 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons

Dit Bestway Tritech tweepersoons luchtbed is de perfecte keuze voor een comfortabele en ontspannen nachtrust. Met een hoogte van 22 cm biedt dit luchtbed voldoende ondersteuning en stabiliteit. Het is gemaakt van duurzaam 3-laags TriTech-materiaal, waardoor het luchtbed lang meegaat en bestand is tegen slijtage. De innovatieve geflockte toplaag voegt een extra laag van zachtheid toe, waardoor je heerlijk kunt wegdromen. Het ingebouwde hoofdkussen zorgt voor extra comfort en maakt het luchtbed nog aantrekkelijker. Met de ingebouwde elektrische pomp is het opblazen en leegpompen van het luchtbed een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met handmatig pompen of ademhalen, want deze pomp doet al het werk voor je. Of je nu gaat kamperen, logees ontvangt of gewoon op zoek bent naar een handig luchtbed voor thuis, dit Bestway Tritech luchtbed biedt optimaal slaapcomfort én gemak. Met zijn stevigheid, duurzaamheid en ingebouwde pomp is het de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan een goede nachtrust. Aarzel niet langer en geniet binnenkort van een heerlijke nacht op dit fantastische luchtbed!

Veelgestelde vragen over de Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons weegt 0.01 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten