Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 1.80 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

1.80 kg

Breedte

70 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed

De Durtal Single is een compact 1 persoons luchtbed met een uniek ontwerp. Dit luchtbed is perfect voor avonturiers die graag comfortabel willen slapen, zelfs tijdens hun fiets- of motorvakanties. Gemaakt van extra sterk polyester, biedt dit luchtbed duurzaamheid en ondersteuning gedurende de hele nacht. Het luchtbed heeft een afmeting van 194 x 70 x 10 cm en is voorzien van 23 horizontale banen, waardoor het bed extra stabiel is. Dankzij de speciale behandeling van het doek kraakt het minder dan de gebruikelijke luchtbedden, waardoor je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Met de ingebouwde foam pomp kan het luchtbed moeiteloos worden opgeblazen. Als alternatief kan het ook worden opgeblazen met diverse luchtbedpompen via het universele ventiel. Het luchtbed wordt geleverd in een handige draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. Kortom, de Durtal Single van Human Comfort is de ideale metgezel voor avonturiers die comfort en gemak willen combineren tijdens hun reizen.

Veelgestelde vragen over de Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed

De Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed is 70 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed is een 1-persoons slaapmat.

De Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed weegt 1.80 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Human Comfort Durtal 1 Persoons Luchtbed is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten