1. kamperen
  2. Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons

Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2.94 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2.94 kg

Breedte

80 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons

Met het Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons ben je verzekerd van een goede nachtrust tijdens je kampeeravonturen. Dit luchtbed is ontworpen met extra stabiliteit in gedachten, dankzij de stevige rand die ervoor zorgt dat je comfortabel kunt liggen zonder je zorgen te maken over het wiebelen. Het stevige pvc-materiaal van dit luchtbed is niet alleen duurzaam, maar ook voorzien van een zachte bovenlaag van velours. Dit zorgt voor een ongeëvenaard comfort, waardoor je elke nacht heerlijk kunt ontspannen. Of je nu kampeert in de natuur of logeert bij vrienden, dit luchtbed biedt de ideale slaapoplossing. Daarnaast beschikt dit luchtbed over een dubbel verzegeld ventiel, waardoor het oppompen en leeg laten lopen snel en gemakkelijk is. Geen gedoe meer met luchtbedden die langzaam leeglopen terwijl je slaapt! En om het nog handiger te maken, wordt dit luchtbed geleverd met een draagtas. Hierdoor kun je het luchtbed eenvoudig opbergen en meenemen naar je volgende avontuur. Kies voor het Outwell Flock Excellent Single Luchtbed en geniet van een comfortabele en ontspannen nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons

De Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons is 80 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons is een 1-persoons slaapmat.

De Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons weegt 2.94 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Flock Excellent Single Luchtbed - 1-persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten