1. kamperen
  2. QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon

QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PU/TPU en weegt slechts 1391 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Nee

Materiaal

PU/TPU

Gewicht

1391 g

Breedte

60 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon

Deze innovatieve QualiPro slaapmat is de perfecte keuze voor de veeleisende avonturier. Of je nu gaat kamperen, een tent opzet of gewoon thuis geen slaapplaats hebt, deze matras biedt het ultieme slaapcomfort. Dankzij de ingebouwde pomp blaast deze matras zichzelf automatisch op, waardoor je geen gedoe meer hebt met handmatig oppompen. De QualiPro slaapmat is gemaakt van hoogwaardig TPU-materiaal in combinatie met super dik 80D Nylon. Hierdoor is de matras niet alleen extra sterk, maar ook nog eens heerlijk dik met een comfortabele dikte van 12 cm. Dit in tegenstelling tot andere merken die slechts 6-10 cm dik zijn. Hierdoor ben je verzekerd van ultiem ligcomfort, zelfs op harde ondergronden. Daarnaast heeft de matras uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor je goed beschermd bent tegen de koude grond. Met de QualiPro slaapmat ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent. De matras is eenvoudig op te bergen en mee te nemen dankzij het compacte formaat en lichte gewicht. Kortom, met deze zelfopblazende slaapmat ervaar je het ultieme comfort tijdens je avonturen in de buitenlucht of thuis.

Veelgestelde vragen over de QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon

De QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon is 60 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon is een 1-persoons slaapmat.

De QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon is gemaakt van PU/TPU. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon weegt 1391 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De QualiPro Slaapmat met ingebouwde pomp 12cm dik- Comfortabel luchtmatras Zelfopblazend met de voet TPU+80D Nylon is zelfopblazend: Nee. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten