1. kamperen
  2. Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor

Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

58 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor

De Isomat, een campingmatras, is een must-have voor elke outdoor liefhebber. Met een gewicht van slechts 490 gram is deze matras een echt lichtgewicht en de ideale metgezel voor wandeltochten, campinguitstapjes en elk ander avontuur buitenshuis. De perfecte pasvorm van de matras wordt gewaarborgd door het lage gewicht en het compacte verpakkingsformaat van 8,5 x 20 cm, waardoor hij zeer praktisch en ruimtebesparend is om mee te nemen. Naast het lichte gewicht, is de outdoor-matras ook zeer robuust. Gemaakt van hoogwaardig 40D ripstop-nylon, is deze isolatiemat bestand tegen scheuren, steken en slijtage. De TPU-coating zorgt ervoor dat de slaapmat ook water- en weerbestendig is, waardoor je zelfs in de meest uitdagende omstandigheden kunt genieten van een goede nachtrust. Het innovatieve luchtkamersysteem zorgt ervoor dat de matras zich ergonomisch aanpast aan je lichaam, waardoor je een diepe en comfortabele nachtrust hebt, waar je ook bent. Kortom, de Isomat is de ideale campingmatras voor avonturiers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en duurzaam slaapmatras. Met zijn compacte formaat en robuuste materiaal, is deze matras klaar om je te vergezellen op al je outdoor avonturen.

Veelgestelde vragen over de Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor

De Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor is 58 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor is een 1-persoons slaapmat.

De Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Isomat, campingmatras, isomat, outdoor luchtmatras, isomat, ultralicht, met kleine verpakkingsmaat. Ideaal voor is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten