vidaXL Watertank op wielen 40 L

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De vidaXL Watertank op wielen 40 L is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts 0.01 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties vidaXL Watertank op wielen 40 L

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0.01 kg

Breedte

0 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de vidaXL Watertank op wielen 40 L

Met de vidaXL Watertank op wielen van 40 L hoef je je geen zorgen meer te maken over een gebrek aan watervoorraad tijdens je reisavonturen. Deze draagbare watertank is speciaal ontworpen om jouw wateropslagproblemen op te lossen. Met zijn royale capaciteit van 40 liter biedt hij voldoende ruimte om al je behoeften te vervullen. Of je nu gaat kamperen in de wildernis, een roadtrip maakt of gewoon een dagje op het strand doorbrengt, deze watertank is je ideale metgezel. Dankzij de handige wielen en het stevige handvat kun je hem moeiteloos achter je aan trekken of duwen, waar je ook heen gaat. De watertank is gemaakt van duurzaam kunststof, wat betekent dat hij bestand is tegen ruwe omstandigheden en lang meegaat. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook gezorgd voor een innovatief kraansysteem, waardoor je gemakkelijk water kunt tappen zonder morsen. De watertank is voorzien van een afsluitbare kraan aan de onderkant, zodat je de waterstroom kunt regelen en verspilling kunt voorkomen. Bovendien is de tank gemakkelijk bij te vullen dankzij de brede opening aan de bovenkant. Kortom, met de vidaXL Watertank op wielen van 40 L ben je altijd voorzien van voldoende water, waar je ook naartoe gaat!

Veelgestelde vragen over de vidaXL Watertank op wielen 40 L

De vidaXL Watertank op wielen 40 L is 0 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De vidaXL Watertank op wielen 40 L is een 1-persoons slaapmat.

De vidaXL Watertank op wielen 40 L is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De vidaXL Watertank op wielen 40 L weegt 0.01 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De vidaXL Watertank op wielen 40 L is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten