Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2.65 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2.65 kg

Breedte

76 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden

Dit luchtbed is speciaal ontworpen voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar een comfortabele slaapervaring in de buitenlucht. Het Intex opblaas matras biedt een enkele slaapplek en is perfect voor individuele kampeerders. Met zijn topkwaliteit en duurzame constructie is dit luchtbed de ideale metgezel voor al je kampeeravonturen. Het Intex luchtbed is uitgerust met de innovatieve dura-beam technologie, die zorgt voor een ongeëvenaarde ondersteuning en stabiliteit tijdens het slapen. Dit betekent dat je kunt genieten van een goede nachtrust, zelfs op oneffen terrein. Het matras is ontworpen met jouw comfort in gedachten en biedt een zachte en aangename slaapomgeving. Daarnaast is het Intex opblaas matras gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langere levensduur. Het duurzame ontwerp maakt dit luchtbed bestand tegen slijtage en scheuren, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Het luchtbed is ook gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen dankzij het handige ingebouwde luchtpomp systeem. Of je nu gaat kamperen in de bergen, aan het strand of gewoon in je achtertuin, het Intex luchtbed biedt het ultieme comfort en gemak. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur en geniet van een goede nachtrust met dit Intex opblaas matras van topkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden

De Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden is 76 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden is een 1-persoons slaapmat.

De Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden weegt 2.65 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luchtbed 1 persoons Intex luchtbed camping bed opblaasmatras Intex matras top kwaliteit luchtbedden is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten