Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 3.2 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

3.2 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons

Dit tweepersoons luchtbed met ingebouwde voetpomp is een absolute must-have voor in huis. Met de geavanceerde Dura-Beam technologie biedt dit luchtbed optimale ondersteuning en comfort. Of je nu een logeerkamer wilt inrichten of lekker wilt kamperen in de buitenlucht, dit luchtbed is zeer veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. De ingebouwde voetpomp maakt het opblazen van dit luchtbed een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met losse pompen of luchtbedden die langzaam leeglopen. Met een paar eenvoudige voetbewegingen is het luchtbed snel en moeiteloos opgeblazen. Maar dat is nog niet alles! Dit luchtbed kan ook worden opgeblazen met een elektrische pomp, voor nog meer gemak en snelheid. Bovendien is dit luchtbed niet alleen praktisch, maar ook zeer duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Daarnaast is het luchtbed gemakkelijk schoon te maken en kan het compact worden opgevouwen, waardoor het weinig opbergruimte in beslag neemt. Kortom, dit tweepersoons luchtbed met ingebouwde voetpomp is de perfecte keuze voor iedereen die comfort en gemak hoog in het vaandel heeft staan.

Veelgestelde vragen over de Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons is een 2-persoons slaapmat.

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons weegt 3.2 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luchtbed met ingebouwde voetpomp Luchtbed met ingebouwde pomp 3 in 1 Luchtbed Luchtbed 2 Persoons Luchtbed 1 Persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten