Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

Het Intex Luchtbed Pillow Rest Classic is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele slaapoplossing. Met een formaat van B137 x L191 x H25 cm is dit luchtbed perfect voor een twijfelaar. Het wordt geleverd met een handige reparatieset, zodat je altijd voorbereid bent op eventuele ongelukjes. Dit luchtbed is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het de ideale keuze is voor kamperen, logeerpartijen of gewoon een extra slaapplek in huis. De unieke Fiber-Tech binnenstructuur zorgt voor optimale lichaamsondersteuning, waardoor je verzekerd bent van een perfect slaapcomfort. Het ingebouwde hoofdkussen voegt nog eens extra comfort toe, zodat je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Met het Intex Luchtbed Pillow Rest Classic hoef je je geen zorgen te maken over een gebrek aan comfort tijdens het slapen. Of je nu op een camping, in een logeerkamer of in je eigen slaapkamer slaapt, dit luchtbed zorgt ervoor dat je uitgerust en energiek wakker wordt. Voeg dit luchtbed toe aan je slaapuitrusting en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

De Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset weegt 4 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Pillow Rest Classic Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten