Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Nylon en weegt slechts 1.50 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Nylon

Gewicht

1.50 kg

Breedte

140 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis

Neem plaats en geniet van een ongeëvenaard niveau van comfort en gemak met ons luchtmatras voor twee personen. Dit compacte en draagbare matras is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van avonturiers zoals jij. Of je nu van plan bent om te kamperen, op reis te gaan of een picknick te maken, dit opblaasbare matras zal je ervaring naar een hoger niveau tillen. Met zijn handige opblaasventiel is dit luchtmatras gemakkelijk op te blazen met een voetpomp, zonder gedoe met ingewikkelde technieken. Het biedt een comfortabele slaapplek voor twee personen, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust, waar je ook bent. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is het matras gemakkelijk mee te nemen in je auto of tijdens het trekken. Onze luchtmatras is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren, zodat het lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien is het matras ontworpen met oog voor detail en biedt het een goede ondersteuning voor je lichaam, zodat je uitgerust en verfrist wakker wordt, klaar voor een nieuwe dag vol avontuur. Kies voor ons luchtmatras en ervaar het comfort en de vrijheid van buiten zijn op de meest optimale manier.

Veelgestelde vragen over de Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis

De Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis is 140 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis is een 2-persoons slaapmat.

De Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis is gemaakt van Nylon. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis weegt 1.50 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luchtmatras Twee persoons Draagbaar Compact Opblaasventiel Voor Voetpomp Kamperen Reizen Picknicken Trekking Auto Reis is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten