Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4 kg

Breedte

152 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons

Het Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxueus en comfortabel slaapoppervlak. Met een hoogte van 25 cm biedt dit luchtbed een verhoogd hoofdeinde dat tevens fungeert als een zacht kussen. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning van je nek en hoofd tijdens het slapen. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is de Dura-Beam technologie die is toegepast. De vezels binnenin het luchtbed zorgen voor een stevige en stabiele ondersteuning, waardoor het luchtbed zijn vorm behoudt gedurende de hele nacht. Dit betekent dat je kunt genieten van een goede nachtrust zonder dat je hoeft te vrezen voor een leeggelopen luchtbed in de ochtend. Daarnaast is de bovenkant van het luchtbed bekleed met geflockt materiaal, wat resulteert in een uiterst zacht slaapoppervlak. Dit materiaal voelt niet alleen heerlijk aan, maar zorgt ook voor extra grip zodat je niet gemakkelijk van het luchtbed afglijdt. Het Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons combineert dus comfort en stabiliteit in één product, waardoor je kunt genieten van een ontspannen en verkwikkende nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons

De Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons weegt 4 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Pillow Rest luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten