Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen, is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts 0.86 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen,

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

0.86 kg

Breedte

69 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen,

x 25,6" x 3,5" (L x B x H) na het opblazen en weegt slechts 2,6 lbs. Het is gemakkelijk op te vouwen en in de bijgeleverde opbergtas te doen, waardoor het perfect is voor backpacken, wandelen, kamperen en andere buitenactiviteiten. Dit zelfopblazende slaapmatje is perfect voor de avontuurlijke kampeerder. Met het ingebouwde voetpompkussen hoef je geen extra apparatuur mee te nemen, waardoor je meer ruimte in je rugzak hebt voor andere benodigdheden. De matras is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat waterdicht en lekbestendig is, waardoor je comfortabel kunt slapen, zelfs op vochtige ondergronden. Naast de praktische eigenschappen heeft deze campingmatras ook een ergonomisch ontwerp. Het speciale V-vormige ontwerp is perfect afgestemd op de kromming van de menselijke nek en hoofd, waardoor je een optimale slaaphouding krijgt. De luchtkolom in de matras verdeelt de druk van het lichaam gelijkmatig, waardoor je een ontspannen en comfortabele nachtrust hebt. Of je nu gaat backpacken, wandelen of kamperen, deze ultralichte luchtmatras is een onmisbare metgezel. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht neemt hij nauwelijks ruimte in beslag in je tas, maar biedt hij toch voldoende comfort en ondersteuning. Bovendien kan deze slaapmat tot 200 kg dragen, waardoor hij gesch.

Veelgestelde vragen over de Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen,

De Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen, is 69 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen, is een 1-persoons slaapmat.

De Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen, weegt 0.86 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Luxe Premium campingmatras, zelf opblazend slaapmatje, ultralicht luchtkussen, wandelmatras met voetpompkussen, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten