Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

60 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras

Met een lengte van 190 cm is deze slaapzak ruim genoeg om comfortabel in te liggen. Het ingebouwde opblaasbare bed en de slaapmat zorgen voor een extra laag van comfort en isolatie, waardoor u zelfs op oneffen terrein kunt genieten van een goede nachtrust. Het opblazen van de slaapzak is eenvoudig en snel, dankzij de handige ingebouwde pomp. Bovendien is deze slaapzak extreem licht, waardoor hij gemakkelijk te dragen is tijdens wandeltochten of andere outdooravonturen. De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak is niet alleen geschikt voor kamperen, maar ook ideaal voor festivals, reizen en logeerpartijen. Het duurzame en waterbestendige materiaal zorgt ervoor dat u droog en comfortabel blijft, zelfs bij regenachtig weer. Daarnaast heeft deze slaapzak handige opbergvakken waarin u uw persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. Of u nu gaat kamperen in de natuur of een avontuurlijke roadtrip maakt, met deze opblaasbare slaapzak bent u altijd verzekerd van een goede nachtrust en het ultieme comfort.

Veelgestelde vragen over de Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras

De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras is 60 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras is een 1-persoons slaapmat.

De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Extra Lichte Opblaasbare Slaap Zak 190Cm Camping Tent Bed Ingebouwde Opblaas Bed Slaap Mat Matras is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten