1. kamperen
  2. Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons

Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3.80 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3.80 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons

Het Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons is de perfecte keuze voor een comfortabele en ontspannen nachtrust. Met een hoogte van 25 cm biedt dit luchtbed een luxueuze laag voor een goede ondersteuning van je lichaam. Dankzij de innovatieve Dura-Beam vezels aan de binnenkant van het luchtbed blijft het altijd stevig en stabiel, zodat je de hele nacht comfortabel kunt slapen. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is het verhoogde hoofdeinde dat fungeert als een zacht en comfortabel kussen. Dit betekent dat je geen extra kussen hoeft mee te nemen en je kunt genieten van een goede nachtrust zonder nekklachten. De bovenkant van het luchtbed is bekleed met geflockt materiaal, wat zorgt voor een zeer zacht slaapoppervlak. Het voelt bijna alsof je op een wolk slaapt! Daarnaast is het Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons ook nog eens zeer praktisch. Het luchtbed kan snel en eenvoudig worden opgeblazen en leeglopen met behulp van een elektrische pomp (niet inbegrepen). Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk om op te bergen en mee te nemen op reis. Of je nu gaat kamperen, logeert bij vrienden of gewoon een extra slaapplek nodig hebt, dit luchtbed is de ideale keuze. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het ultieme comfort met het Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons!

Veelgestelde vragen over de Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons

De Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons weegt 3.80 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Pillow Rest Classic luchtbed Tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten