High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 1.95 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

1.95 kg

Breedte

74 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs

Dit donkergrijze High Peak Single Luchtbed is perfect voor een goede nachtrust tijdens logeerpartijen of op de camping. Het luchtbed is geschikt voor één persoon en biedt uitstekende kwaliteit. Met behulp van een voetpomp of Double Action pomp is dit luchtbed in een mum van tijd opblaasbaar. Het luchtbed heeft een bovenzijde gemaakt van huidvriendelijk flocked/velours materiaal, wat zorgt voor extra comfort tijdens het slapen. De speciale constructie van het luchtbed draagt bij aan een heerlijke nachtrust. Daarnaast is de bodem voorzien van een anti-slip functie, waardoor het luchtbed niet verschuift in de tent. Het High Peak Single Luchtbed is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De donkergrijze kleur geeft het luchtbed een moderne uitstraling. Geniet van een goede nachtrust met dit comfortabele en duurzame luchtbed.

Veelgestelde vragen over de High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs

De High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs is 74 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs is een 1-persoons slaapmat.

De High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs weegt 1.95 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak Single Luchtbed 1-Persoons Donkergrijs is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten